Fietsverhuur

Mitland is de ideale locatie voor een overnachting in combinatie met een fietstocht door de prachtige natuur van Utrecht.  Door onze unieke ligging aan de rand van Utrecht fietst u binnen enkele minuten naar het prachtige centrum van Utrecht of een van de vele natuurgebieden. Vooral de Utrechtse Heuvelrug of een van de vele kastelen in de omgeving zijn een tocht op de fiets waard.

Voor fietsverhuur kunt u tijdens uw verblijf bij onze receptie terecht. Mitland beschikt tevens over een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een afgesloten fietsenstalling. Bij de receptie is een plattegrond van de stad Utrecht verkrijgbaar. Wij adviseren u graag over bijzondere bezienswaardigheden in de regio zoals Paleis Soestdijk of Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

Fietsverhuur Tarief
Per uur € 3,00 per fiets
Voor 4 uur € 10,00 per fiets
Per dag € 16,00 per fiets
Daaropvolgende dag € 13,00 per fiets

Bij Mitland kunt u ook e-bikes huren tijdens uw verblijf. Deze comfortabele elektrische fiets is eenvoudig in gebruik en geeft u net dat extra steuntje in de rug. Met de accu kunt u genoeg kilometers fietsen en biedt direct ondersteuning wanneer u begint met trappen.

E-bike verhuur Tarief
Per dag € 32,50 per fiets

De fietsen zijn te huur op basis van beschikbaarheid.